Vi behöver bli fler!

eld_16_2__1-2

Just nu söker vi företag med engagemang, för partnerskap, med intresse av att generera värde, att ständigt ligga i framkant och att utvecklas tillsammans högst upp på sin priolista! Vi söker också fler intresserade juniorer som vill utvecklas i konsultrollen tillsammans med oss!

Stratvise stödjer ledare i samhället så att de kan uträtta stordåd och når framgång med sina organisationer. Hela vägen från strategi till genomförande. Alltid med fokus på både affär och människa. Just nu arbetar vi mycket med det Digitala ledarskapet.

Digitalisering är en av de absolut viktigaste prioriteringarna för de flesta VD:ar/GD:ar under det kommande året – därmed även för oss. Vi hoppas på många uppdrag inom chefs- och ledarutveckling i offentlig sektor via vårt nya ramavtal. Dessutom behöver vi bli bättre på affärsutveckling.

Det innebär att vi behöver fler kompetenser i vårt konsultnätverk!

Vi är ett nätverk som vet att vi tillsammans kan generera ett större värde för våra kunder, kan utvecklas och bli starkare i samverkan, under ett gemensamt varumärke.  Vi har tröttnat på att jobba ensamma och ser möjligheten att kunna ta avstamp i kundernas behov utifrån den strategiska nivån, få med människorna och leverera minst det resultat som kunden har som mål.

Tänker du också så? Låter det som något för ditt företag?

Eller kanske vet du något intressant fåmansföretag med mycket driv och starkt engagemang? Med mindre tid för administration, hemsidessnickrande eller soloimperiebyggande?

Tipsa då oss om dem eller dem om oss!

Vi söker företag med engagemang, att generera värde, att ständigt ligga i framkant och att utvecklas tillsammans högst upp på sin priolista! Mätta katter göre sig inte besvär alltså:)

Vi söker också fler intresserade juniorer som vill utvecklas i konsultrollen tillsammans med oss!

Hör av dig direkt, så ses vi över en fika! Vi berättar mer om oss och du berättar mer om er/dig! Sen tar vi nästa steg…

Maila eller ring redan idag, lilian.klasson@stratvise.com 0708-250012.

Lilian Klasson

Stratvise

För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies

Read More