VARMT VÄLKOMMEN TILL VERNISSAGE!

IMG_33622
17 maj, 2018 17:00 - 19:00

Vi har fått den fantastiska möjligheten att visa ett urval av Birgitte Söndergaards färgsprakande och talande konst vid ett vernissage torsdagen den 17 maj 2018.Just nu är hon mycket efterfrågad och kommer att synas i olika gallerier och separatutställningar framöver.

Hennes konstverk visas nu exklusivt i en gammal våning från 1910, med utsikt över Humlegården, som numera är vår hemvist/vårt kontor!

Torsdagen den 17 maj 2018 mellan kl. 17:00 och 19:00.Dryck och tilltugg serveras.

Om Birgitte: Birgitte Söndergaard Svensk skådespelerska, konstnär och programledare född i Vänersborg 1957. Målar företrädesvis i olja, pastell och akvarell. Hon har deltagit i ett antal separat- och samlingsutställningar i Sverige och övriga Europa,bland annat i jurybedömd konstsalong på Louvren i Paris. Hon är representerad i många offentliga miljöer och hos privata samlare bland annat Sverige, Frankrike, Italien och USA. Hemsida http://www.birgittesondergaard.se/

Stratvise finns på Engelbrektsplan 2, 3 tr (mellan Kungliga biblioteket och Birger Jarlsgatan).

Anmäl dig genom att klicka på länken nedan senast 15 april. Torsdagsspaningen är kostnadsfri. Om du anmält dig men uteblir så debiterar vi 250 kr, ifall du inte anmält förhinder senast dagen innan.

Biljett

PS. På temadagen för den Engagerade Ledaren den 21/5, kl. 17:00, diskuterar vi även konsten i anslutning till att antal seminarier om Ledarskap och AI. Anmäl dig även till detta evenemang: ledarensdag.se

 

HUSET_HERO

För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies

Read More