Trygg och modig ledare i en oförutsägbar värld?

KLOSSAR
28 september, 2018 07:30 - 09:00

Välkommen till frukostspaning hos Stratvise

Tänk om…. det fanns en ledarutbildning som leder till 

  • Ökad flexibilitet
  • Ökad tillit
  • Utvecklad dialog
  • Förmåga att hantera oförutsägbarhet
  • Trygga och modiga ledare

Vi på Stratvise arbetar tillsammans med Värdskapet Sverige med en modern ledarutbildning, som gör chefer bättre rustade för en värld som blivit mer komplex och svårare att navigera i.

Vi är själva erfarna ledare, med uppdrag i offentlig och privat sektor. Vi jobbar med utbildning och coachning samt utvecklar ledare och verktygen för deras ledarskap.När vi lyssnar på våra kunder, har vi förstått att tiden är mogen för en ny typ av ledarutbildning.

En utbildning som bygger på erfarenhetsbaserad grund, som bygger individers ledarskap inifrån och som möter behoven av att leda med mod och trygghet i en oförutsägbar verklighet.

Det här är en inbjudan till ett frukostmöte där vi vill dela erfarenheter och spaningar kring det moderna ledarskapet med dig som själv leder eller som stödjer er organisations ledare.

Vi vill möta dig i en dialog kring det moderna ledarskapet, ta in dina tankar och erfarenheter och samtidigt ge dig vår bild av framtidens ledare, vilka kraven är och hur vi kan fylla de behov som finns. Vi har en idé till en ledarutbildning som vi vill presentera. Vill du vara med och lägga grunden för framtidens ledare!

Har du en kollega eller vet någon annan i ditt nätverk som skulle tycka detta frukostmöte är intressant, får du gärna sprida inbjudan vidare.

Datum: 28 september (fler datum planeras)

Plats: Stratvise. Engelbrektsplan 2, 3 tr (mellan Kungliga biblioteket och Birger Jarlsgatan).

Tid: Frukost från 07.30, Presentation och samtal kl. 08.00 – 09.00.

Anmäl dig senast 24 september.

Biljett SEK 0

 

Varmt välkommen!

Stratvise arbetar med både Affär och Människa. Alltid. Hos Stratvise får du fler perspektiv för framgång i ditt utvecklingsarbete

Värdskapet Sverige – för verksamheter som vill säkerställa ett ledarskap där människor känner sig inkluderande och välkomnande.

För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies

Read More