Hur påverkar digitaliseringen myndighetens förtroende och hållbarhet?

uggla
20 september, 2018 08:00 - 09:30

Fördjupad analys av Svensk Hållbarhetsranking Myndigheter
samt lärdomar från finans- och energibranscherna.

Välkommen till frukostseminarium hos Stratvise där vi fördjupar vår analys av Svensk Hållbarhetsranking Myndigheter 2017 och fokuserar på hur förtroende och hållbarhet kan stärkas genom innovation och digitalisering.

På frukostmötet kommer vi också att presentera resultaten från studier bland banker, Nordic Innovation Fintech, samt bland energibolag, Energytech, som kan vara inspirerande för hur myndigheter kan arbeta med digitalisering.

Ansvarig för Svensk Hållbarhetsranking är Ekon Dr Tony Apéria, forskare vid Stockholm Business School Stockholms universitet som årligen sedan 2004 studerat bilden av de stora och synliga organisationerna i Sverige.

Seminariet inleds med en kort exposé av Lilian Klasson, vd Stratvise, över vad som hänt under det senaste året inom området digitalisering och myndigheter.

 

Vi hoppas att du med kollegor har möjlighet att medverka på vårt kommande frukostmöte i Stratvises lokaler på Engelbrektsplan 2, 3 tr (mellan Kungliga biblioteket och Birger Jarlsgatan).

Tidpunkt: Torsdag 20 september. Vi serverar frukost från 07.30.

 

Seminariet pågår mellan 08.00-09.00. Därefter finns utrymme för diskussion fram till 09.30 med Stratvise konsulter och Tony Apéria om nästa steg för att stärka digitaliseringsarbetet. I vår analys av andra sektorer ser vi tydligt att digitalisering påverkar bilden av myndighetens förtroende och hållbarhet, säger Tony Apéria.

Anmäl dig genom att klicka på länken nedan senast måndag 17 september. Torsdagsspaningen är kostnadsfri. Om du anmält dig men uteblir så debiterar vi 250 kr, ifall du inte anmält förhinder senast dagen innan.

Biljett SEK 0

 

Varmt välkomna,

Lilian Klasson, vd Stratvise
Tony Apéria, Ekon Dr, ansvarig för Svensk Hållbarhetsranking Myndigheter.

Svensk Hållbarhetsranking är Sveriges största och mest omfattande kartläggning av företag och organisationer. I 2017 års studie genomfördes 25 000 intervjuer bland allmänheten och 200 av Sveriges största och mest synliga organisationerna kartlades i detalj.

För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies

Read More