Framgångsrik Samverkan: Vad kan vi lära oss av Brexit?

Brexit Puzzle Pieces isolated on white background. 3D render
23 augusti, 2018 11:00 - 13:00

Framgången för din organisation beror på att få människor att arbeta tillsammans. Detta har alltid varit fallet internt, men detta blir också alltmer sant externt. I en digitaliserad och snabbt föränderlig värld av ökad specialisering blir företagen mer och mer beroende av att arbeta nära varandra med externa parter. För att minska risk, sänka kostnader, vinna marknadsfördelar, öka intäkter eller enbart långsiktig överlevnad så blir ”samverkan” nyckelordet.

Att få människor från olika organisatoriska kulturer att samverka för att genomföra beslut, lösa problem och upprätthålla engagemang är en stor utmaning. Att inte utnyttja potentialen i externt samarbete resulterar i förlust av effektivitet och ökad frustration, urholkat förtroende, tidskrävande möten, suboptimering, försämrade relationer, turbulent genomförande och litet individuellt och organisatoriskt lärande. Sömnlösa nätter. Det exakta motsatsen till vad samarbetsinsatsen var avsedd att bringa.

  • Så hur bygger vi upp en stark samverkan?
  • Vilka är de avgörande framgångsfaktorerna?
  • Hur lägger man grundstenarna för långsiktig framgång?
  • Hur undviker vi fallgropar?

Varmt välkommen att delta i ett interaktivt semiarium där vi tar oss an dessa frågor genom att fokusera på Brexit-processen som just nu är i full gång att förverkligas. Många av de svårigheter och utmaningar som EU och Storbritannien tampas med är till naturen identiska med vad företag som vill etablera fruktsamma, långsiktiga samarbeten med andra företag står inför. Brexitförhandlingarna som nu genomförs i full dager är en guldgruva av information och ett gyllene tillfälle att lära om vad man bör och inte bör göra för att uppnå framgångsrik samverkan!

Gå med vår lilla exklusiva grupp för ett unikt tillfälle att lära av andras misstag! För att kunna upprätthålla en så engagerande och givande diskussion som möjligt är antalet begränsade till 10 personer. Först till kvarn.

Terry Pope från P&T Associates kommer att leda seminariet. Under de senaste 20 åren har Terry och hans samarbetspartners arbetat tillsammans med över 1500 affärsmän i över 20 länder på 4 kontinenter som ägnar sig åt att bygga engagemang mellan människor i organisationer.

Tid: 23 augusti, 11:00-13:00

Stratvise finns på Engelbrektsplan 2, 3 tr (mellan Kungliga biblioteket och Birger Jarlsgatan).

Anmäl dig genom att klicka på länken nedan senast 19 augusti. Torsdagsspaningen är kostnadsfri. Om du anmält dig men uteblir så debiterar vi 250 kr, ifall du inte anmält förhinder senast dagen innan.

Biljett

 

Välkomna!

Stratvise i samverkan med P&T Associates

För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies

Read More