Det moderna ledarskapet

Jan Gunnarsson Porträtt 4.jpg
8 mars, 2018 07:30 - 09:00

Tänk dig en verksamhet där talanger, kunder och partners känner sig välkomna och alltid möts med respekt, värdighet och omtanke. Där vi först ser våra likheter för att sedan möta våra olikheter med ett inkluderande och välkomnande förhållningssätt. Detta lägger grunden för hållbar framgång för våra kunder, oss som individer, våra verksamheter, våra samhällen och för planeten vi alla delar.

Tillit som skapar värde

Vad händer när vi ser ledarskapet som ett värdskap, där ledarna är värdar för en gemenskap, för talanger, för mål och en vision? Ett ledarskap som bygger på ett partnerskap mellan kolleger byggd på en tillit till människans förmåga och vilja att bidra och skapa värde. Där ledarens roll blir att skapa de rätta förutsättningarna för talangerna att dansa. ”Genom åren har jag sett ett antal egenskaper hos framgångsrika ledare som har ett inkluderande och välkomnande mindset”, säger Jan Gunnarsson, grundare av Hostmanship Group/Värdskapet Sverige. Jan kommer under träffen att inspirera med sina erfarenheter, berättelser och kunskaper i arbetet med att skapa en vinnande kultur i en värld av val och mångfald.

Utbildning i framkant

Vi på Stratvise ser att kraven på ledarskapet förändras. Att kundens behov i nuläget inte kan mötas tillräckligt väl. Vi samarbetar med Värdskapet Sverige i den gemensamma utbildningen Modernt Ledarskap. Här vänder vi oss till organisationer som vill utveckla sina ledare och medarbetare med en gedigen och aktuell ledarutbildning. Grunden är ledarens självinsikt, nästa nivå består av block för att utveckla ledningsgruppen och hela verksamhetens talanger utifrån de krav som ställs, t ex gällande lagar, digitalisering och innovation. Utbildningen anpassas alltid till de utmaningar just er organisation står inför och resultatet följs upp.

Välkommen till en Torsdagsspaning, där vi berättar mer. Hos oss på Stratvise den 8 mars mellan kl. 8.00 och 09.00. Frukost serveras från 07.30 och mellan 9:00-9:30 har vi eftersnack för er som vill och har möjlighet.

Stratvise finns på Engelbrektsplan 2, 3 tr (mellan Kungliga biblioteket och Birger Jarlsgatan).

Anmäl dig via denna länk: 

Biljett SEK 0

Senast 28 februari. Torsdagsspaningen är kostnadsfri. Om du anmält dig men uteblir så debiterar vi 250 kr, om du inte anmält förhinder senast dagen innan.

Varmt välkommen!

För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies

Read More