Den Engagerade Ledarens Dag, 21 maj

Business woman looking over the city at sunrise.
21 maj, 2018 16:00 - 21:00

Välkommen att fira alla engagerade ledare!

Cykeln har en dag, den internationella dansen har en dag och kanelbullen har en dag. Eftersom ledaren har saknat en dag, beslutade vi på Stratvise att 2014 instifta Den engagerade ledarens dag för att uppmärksamma alla engagerade ledare i Sverige.

Den 21 maj 2018 är det återigen dags att uppmärksamma och hylla alla engagerade ledare. På den engagerade ledarens dag erbjuder vi ledare från både offentlig och privat sektor ett tillfälle att bli inspirerade och lära av varandra. Under lättsamma former får du delta i korta seminarier med experter inom ett aktuellt ämne och modererade paneldiskussioner kring ledarskap. Här får du möjlighet att i en intim miljö ta del av och bidra med egna erfarenheter och inspel samtidigt som du kan inspireras av andra engagerade ledare för att fortsätta ligga i framkant.

Årets tema är

ARTIFICIELL INTELLIGENS OCH LEDARSKAP

Mer information kommer. Gå in på ledarensdag.se för mer information.

AI

 

Då vi vill skapa levande diskussioner där alla har möjlighet att bidra med sina tankar, erbjuder vi ett begränsat antal platser.

Under kvällen kommer det bjudas på välsmakande mat och fina drycker.

Hashtags: #ledarensdag #engageradledare #digitalisering

 

Pris: 950 kr ex moms.

Är ni fler som vill gå? Kom 3 men betala för 2! Skicka då ett mail till event@stratvise.com med vilka personer du tar med dig när du gjort din anmälan.

För dig som hellre betalar via faktura anmäl dig här event@stratvise.com

Maj2015

För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies

Read More