Den Engagerade Ledarens Dag, 21 maj

LEDARENS DAG UTKICK
21 maj, 2019 16:00 - 21:00

Var med att hylla alla sanna ledare, ta del av och bidra med erfarenheter och inspel för att fortsatt kunna ligga i framkant!

Flera av oss på Stratvise har en lång erfarenhet som chef och ledare och vi har länge tyckt att alla engagerade ledare inte får den uppskattning som de förtjänar. Därför beslutade vi oss för 5 år sedan att instifta Den Engagerade Ledarens dag som infaller den 21 maj. Denna dag ska syfta till att uppmärksamma och hylla alla engagerade ledare som brinner för det de gör och bryr sig om sina medarbetares välmående och organisations välgång.

På den engagerade ledarens dag erbjuder vi ledare från både offentlig och privat sektor en plattform för att lära av varandra samt få nya insikter och inspiration. Under lättsamma former deltar vi i korta seminarier med experter inom ett aktuellt ämne och modererade paneldiskussioner kring ledarskap och dess roll i ett framgångsrikt samhälle.

 

Årets tema är

HÅLLBART LEDARSKAP – Så leder du ditt lag till lönsamhet

För att lyckas driva en organisation framgångsrikt i dagens höga förändringstakt med nya generationer som gör sin entré på arbetsmarknaden gäller det att kunna bygga upp ett starkt lag. Ett lag med sammanhållning som kan hantera oförutsedda utmaningar och realisera mål. Nyckeln enligt oss är att etablera en ”Vi-känsla”, en laganda som bidrar till motivation och ger varje lagmedlem möjlighet att komma med nya idéer och perspektiv. En kultur som tillåter misslyckanden där medarbetarna stödjer varandra skapar en motståndskraftig organisation där kreativitet och framåtanda är motorn.

I årets tema lyfter vi särskilt fram tre aspekter; förändringsledning, självledarskap och generationsgap.

 

Läs om talarna och programmet på

ledarensdag.se

 

Då vi vill skapa levande diskussioner där alla har möjlighet att bidra med sina tankar, erbjuder vi ett begränsat antal platser.

Tid: 21 maj, 16:00-21:00

Plats: House of Stratvise, Engelbrektplan 2, 3 tr

En trerättersmiddag med tillhörande dryck ingår.

 

Hashtags: #ledarensdag #engageradledare #digitalisering

 

Anmäl dig via info@stratvise.com. Ange faktureringsuppgifter samt eventuella matpreferenser.

Pris: 1495 kr ex. moms.

 

 

Maj2015

För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies

Read More