Den Engagerade Ledarens Dag, 21 maj

Business woman looking over the city at sunrise.
21 maj, 2019 16:00 - 21:00

Välkommen att fira alla engagerade ledare!

Flera av oss på Stratvise har en lång erfarenhet som chef och ledare och vi har länge tyckt att alla engagerade ledare inte får den uppskattning som de förtjänar. Därför beslutade vi oss för att instifta Den Engagerade Ledarens dag som infaller den 21 maj. Denna dag ska syfta till att uppmärksamma och hylla alla engagerade ledare som brinner för det de gör och bryr sig om sina medarbetares välmående och organisations välgång.

På den engagerade ledarens dag erbjuder vi ledare från både offentlig och privat sektor en plattform för att lära av varandra samt få nya insikter och inspiration. Under lättsamma former deltar vi i korta seminarier med experter inom ett aktuellt ämne och modererade paneldiskussioner kring ledarskap och dess roll i ett framgångsrikt samhälle.

Var med att hylla alla sanna ledare, ta del av och bidra med erfarenheter och inspel för att fortsatt kunna ligga i framkant!

 

Årets tema är

DET HÅLLBARA LEDARSKAPET

Mer information kommer.

Gå in på ledarensdag.se för mer information

 

Då vi vill skapa levande diskussioner där alla har möjlighet att bidra med sina tankar, erbjuder vi ett begränsat antal platser.

Under kvällen kommer det bjudas på välsmakande mat och fina drycker.

Hashtags: #ledarensdag #engageradledare #digitalisering

 

Anmäl dig via event@stratvise.com och ange faktureringsuppgifter. Begränsat antal platser.

Early bird (fram till 29 mars): 850 kr ex moms.

Normalt pris: 1150 kr ex moms.

Är ni fler som vill gå? Kom 3 men betala för 2! Skicka då ett mail till event@stratvise.com med vilka personer du tar med dig och ange faktureringsuppgifter.

 

 

Maj2015

För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies

Read More