Cirkulärt ledarskap – får förändring att hända och chefer att hålla

26 juni, 2019 16:30 - 18:30

Det handlar om att jobba smartare, inte mer, kort sagt hur man får saker att hända utan att köra slut på sig själv. Om hur man etablerar strategier för att behålla fokus på det som är viktigt och ständigt fylla på med ny energi. Och hur man står stadig i sig själv och i sitt ledarskap även när det blåser som värst.

Se människan och ledaren som en resurs som är begränsad, vars krafter och energi inte är oändlig.

Effektivt, hållbart och modernt.

Stratvise och Värdskapet Sverige arbetar tillsammans med cirkulärt ledarskap, en modern ledarutbildning, som gör chefer bättre rustade för en värld som blivit mer komplex och svårare att navigera i.

Cirkulärt ledarskap inkluderar också personalpolitik och hur vi använder oss av de personer som redan finns i verksamheten Det kanske inte alltid är en lösning att rekrytera nytt utan i stället ta vara på de personella resurser vi redan har.

Utbildningen bygger på erfarenhetsbaserad grund, som bygger individers ledarskap inifrån och som möter behoven av att leda hållbart, med mod och trygghet i en oförutsägbar verklighet. Där förmågor som självledarskap, medkänsla, kommunikation, kreativitet och samverkan utgör grunden för framtida attraktiva arbetsplatser.

Vill du veta mer om cirkulärt ledarskap och hur vi tänker, är du välkommen till en workshop och mingel den 26 juni klockan 16.30- 18.30. Vi träffas på ”House of Stratvise”, Engelbrektsplan 2, 3 trappor.

Anmäl dig genom info@stratvise.com

Har du en kollega eller vet någon annan i ditt nätverk som skulle tycka detta är intressant, får du gärna sprida inbjudan vidare.

Välkommen!

För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies

Read More