AFFÄRSDESIGN MED ARTIFICIELL INTELLIGENS

Skärmavbild 2019-01-11 kl. 14.54.23
20 mars, 2019 17:00 - 21 mars, 2019 14:47

Denna kursen är en kickstart och inspiration för att digitalisera din affär med hjälp av Artificiell Intelligens (AI). Vi har tagit fram kursen för dig som vill få en snabb koll på hur din organisation kan utvecklas i takt med digitaliseringen och AI-vågen. Du får ett tillfälle att snabbt göra AI-digitaliseringens konsekvenser tydliga för dig och din verksamhet. Vi lyfter blicken och inspireras av de senaste trenderna och de främsta utmanarna för att med full kraft landa i enkla verktyg som förnyar dig, din organisation och din affär.

Digitalisering och AI handlar inte enbart om teknologi utan framförallt om att skapa en maximal kundupplevelse. Den insikten är avgörande inom modern affärsutveckling. De företag som börjat bli ”AI digitala” kommer att ha ett enormt försprång och de som saknar en AI-strategi kommer inte kunna hänga med i matchen. Att förstå hur förändringen från analogt till digitalt påverkar din affär är en ren överlevnadsfråga.

”Kursen var en riktig ögonöppnare. Fokus på affärsnytta. Mycket kunniga lärare. Nya begrepp förklarades med stor inlevelse och många olika exempel. Gruppövningarna kändes som skarp affärsutveckling. Hade jag varit mellan jobb hade jag övervägt starta bolag med den datastrategi och produktidé vi arbetade fram tillsammans. Rekommenderas!” – Stefan, Infospread

Kursen ger dig:

  • förståelse, begrepp och verktyg för att strategiskt analysera och utveckla din affär
  • med artificiell intelligens.
  • metoder och praktisk erfarenhet av att designa din affär med kunden i centrum.
  • inspiration och nya uppslag för att kombinera affärsdesign med AI för att skapa en bättre framtid för ditt företag.
  • kunskap och mod att kickstarta processen för att stödja förändringen i din egen organisation.
  • konkreta actionpunkter för fortsatt digitalisering av din verksamhet samt inspiration och mod att bli en förändringsledare i en digital värld.

Kursupplägg

Affärsdesign med Artificiell Intelligens är en 2-dagarskurs för dig som vet att digital utveckling krävs för att lyckas på marknaden idag. Vi behandlar strategier, metoder och

verktyg som är direkt användbara för att du och din organisation bättre ska hantera den digitala utvecklingen. På kursen ger vi också tid att utvärdera er egen position på marknaden och utveckla nya affärsmodeller och kundvärden med AI inspiration.

För vem?

Denna kurs är skapad för dig som är strateg, entreprenör eller ledare och upplever att du behöver agera i en digital värld. Du har en operativ eller strategisk nyckelbefattning som gör att din förståelse för AI-transformationen är avgörande för framtiden i din verksamhet. För dig som vill få större förståelse för att kunna bygga en teknisk och kommersiell roll som på verkar affären och din egen karriär.

Kursen finns även anpassad speciellt för dig som arbetar i myndighet och offentlig sektor. Här sätter vi fokus på utveckling av tjänster där medborgare och samhälle är primär kund och användare.

 

Praktisk information

Kursdatum:

Tillfälle 1.  20-21 mars (med fokus på myndigheter och offentlig sektor)

Tillfälle 2.  27-28 mars

Tid: kl 09:00-17:00 båda dagarna

Plats: Stratvise, Engelbrektsplan 2, Stockholm

Pris: 14 950 SEK exkl. moms

Har du frågor? Kontakta oss på tel. 08-522 255 65 eller info@stratvise.se

Anmäl dig genom att skriva till info@stratvise.se och ange ditt namn samt faktureringsuppgifter.

 

Lärare

Marcus Weiland (höger på bild) programmerade sin första artificiella intelligens (ett neuralt nätverk) 1998. 2005 vann han en robottävling på KTH där han även undervisade. Vid sidan om styrelseuppdrag och arbete som strategichef driver Marcus sitt eget bolag, Curiative AB, som fokuserar på att höja Sveriges AI-kompetens.

“Marcus has the ability to explain complex technology in terms that can be understood by any audience. His knowledge of both machine learning and business development makes him an ideal teacher of AI’s implications on business.”
– Babak Rasolzadeh, Vice President of Applied AI, Clusterone

Robert Elm (vänster på bild)har arbetat ett flertal år inom Scania, ABB och Bombardier samt nya tillväxtbolag med att leda digitala transformationsprogram som affärsmodellinnovatör och affärsarkitekt. Robert är passionerad att hjälpa entreprenörer, ledare, rebeller och organisationer att upptäcka sin affärsmodell och utforma sin framtida strategi.

För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies

Read More