Stratvise VD-nätverk – utbyte och utveckling

Att vara VD kräver idag multikompetens. Just nu är förändringstakten snabbare än någonsin, branscher omvandlas, påverkas av digitalisering och globalisering.

Som VD för ett litet eller mellanstort bolag står man för flera roller. I vårt VD- nätverk berörs aktuella ämnen och tillsammans med kollegor i andra branscher samt kompetenta konsulter får du fler insikter, tankar och ny energi!

dskfrwfaevyjsifbqbb6

Att vara VD kräver idag multikompetens. Just nu är förändringstakten snabbare än någonsin, branscher omvandlas, påverkas av digitalisering och globalisering.

Som VD för ett litet eller mellanstort bolag står man för flera roller. Att fatta beslut i många olika svåra frågor är vardag.

I vårt VD- nätverk med start 2015 berörs aktuella ämnen och tillsammans med kollegor i andra branscher samt kompetenta konsulter får du fler insikter, tankar och ny energi!

Målgrupp: VD i små och mellanstora bolag,

Vi träffas vid fem tillfällen, och gruppen består av VD:ar från olika branscher, som har samma utmaningar som du. Vid varje träff har vi olika teman och du får inleda med att dela dina erfarenheter och problemställningar. Vi tillför kunskap och skapar engagemang!

Kicki Molin är ansvarig projektledare och facilitator. Vid varje tillfälle kommer en mycket kompetent och erfaren specialist inom respektive område och delar med sig av sina insikter och kunskaper på temat.

Tema för träffarna

Här är några förslag på möjliga teman, tanken är att det ska vara aktuellt och relevant, så dessa anpassas efter gruppen.

  • Effektivisera din interna kommunikation
  • Använd effektiva verktyg och mätningar för att hitta drivkraften hos dina medarbetare och uppnå bättre resultat
  • Bli en bättre och effektivare ledare
  • Kvalité som affärsidé

Upplägg

Vi ses vid ett tillfälle i maj/ juni, september och november under 2015 samt i januari och mars 2016. Exakta datum för träffar bestäms tillsammans med nätverkets medlemmar.

Nätverksträffarna kommer att äga rum i närheten av Stockholm med övernattning på kursgård.

  • Den första träffen är på Stratvise kontor.
  • Vid de andra träffarna ses vi på en konferensanläggning kl. 12 (tex torsdag) med övernattning. En gemensam lunch följs av personliga reflektioner och sedan går vi till dagens kompetensutvecklingstema som följs av interaktiva diskussioner. På kvällen äter vi middag tillsammans och avslutar med en gemensam frukost dagen efter.

Erbjudande

Kostnad: 30 000 kr exkl övernattning och mat.

Early bird? 28 000 kr om du bokar före den 15 mars

Välkommen att kontakta oss vid frågor eller funderingar:

Kicki Molin 0709 – 95 70 15kicki.molin@stratvise.se

För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies

Read More