Stratvise ökar sitt stöd till staten i digitalt ledarskap

footer-utskick-farg

– Stratvise intensifierar nu satsningen på att stödja digitalt ledarskap. Det är ett av de områden som staten bör gå före inom, enligt digitaliseringskommissionen, säger Lilian Klasson.

– Vi är mycket stolta över att, tillsammans med PwC och CoreCode, vara leverantör i ramavtalet för statens utvecklingsinsatser. Tack vare det kan vi lägga i en högre växel i vår satsning på digitalt ledarskap och stödja fler engagerade ledare, säger Lilian Klasson, VD och digital expert på House of Stratvise.

ramavtalsigill

– Vi kontaktar närmast de kunder vi tror har den största insikten om hur viktigt det är att hänga med på att snabbt och smart bidra till utveckling av statsförvaltningens digitalisering, säger hon.

Ramavtalet ger tillgång till tjänster vid utvecklingsinsatser för ledare och medarbetare inom samtliga statliga myndigheter. Tjänsterna avser stöd i utvecklingsprogram som myndigheterna genomför för chefer och medarbetare. Avrop kan avse uppdrag med omfattande insatser och längre varaktighet eller enskilda delar i utvecklingsprogram. Utöver myndigheter, gäller avtalet för ett antal namngivna stiftelser och högskolor.

Stratvise ger strategiska råd och stödjer ledare i syfte att förbättra effektivitet och konkurrenskraft i offentlig verksamhet och i samhället i stort. Nu är digitaliseringen den största möjliggöraren.

Det viktigaste att tänka på för att snabbt komma igång med er digitalisering:

  1. Ta reda på vad du som ledare måste veta om digitalisering för att välja rätt strategier för digitaliseringen av din verksamhet.
  2. Var transparent och modig – kommunicera information med ledare och medarbetare
  3. Våga tänka nytt och våga misslyckas – experimentera i små steg, innan ni bestämmer er!

För mer information om ramavtalet och ingående tjänster, kontakta:Stratvise – Lilian Klasson (lilian.klasson@stratvise.com), +46 (0)708-250012, PwC – Anders Christensson (anders.christensson@se.pwc.com) +46 (0)709-293839CoreCode – Niclas Folkesson (niclas.folkesson@corecode.se) +46 (0)70-593 35 96

För mer information om Digitalt ledarskap och House of Stratvise kontakta:

Stratvise – Lilian Klasson (lilian.klasson@stratvise.com), +46 (0)708-250012 http://www.stratvise.com

För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies

Read More