STRATVISE Kvartalsnyheter oktober 2015

dmxnayspafaupxrn8sp3

Oktobersolen lyser fortfarande värmande, även om luften börjar bli kallare och högre. Härliga dagar för den som tycker om att vistas i naturen!

Efter sommaren har vi tagit ett ytterligare steg i den ständiga utvecklingen av vår verksamhet. Med anledning av de stora förändringar som pågår i samband med digitaliseringen, jobbar vi nu som bäst med att tydliggöra vårt erbjudande under detta parasoll och att ge ökat värde till våra kunder, bland annat genom att ytterligare effektivisera vårt arbetssätt, med kompletterande kompetenser.

Här beskrivs kort något av det som hänt:

SEMINARIER

Under hösten har vi hittills genomfört två seminarier med våra kunder.

Det första, Är du redo för den digitala utmaningen?, var ett frukostseminarium i augusti. Termen digitalisering eller ”going digital” används ofta i media. Ofta kopplat till teknik, media eller underhållning. Vad betyder det och hur påverkas mitt ledarskap och min verksamhet? I detta seminarium deltog även Josefin Dahlqvist från digitalbyrån Yomaco.

Det andra, Är du den engagerade ledaren i den digitala framtiden?, var ett eftermiddags- och kvällsseminarium med modererade seminarier och intressanta diskussioner.

Under våren återkommer vi med flera aktuella seminarier – hör gärna av dig om det finns något särskilt område du är intresserad av.

NYA RAMAVTAL

STRATVISE har glädjande nog vunnit ett företagsövergripande ramavtal för Stiftelsen Vänner till Pauvres Honteuses (SVPH), med anor från 1863, som driver ett antal äldreboenden.

Vi är även stolta över att vi har vunnit ett ramavtal med Enköpings Kommun gällande uppföljning, utvärdering och undersökningar. Som stöd i detta arbete har vi knutit till oss undersökningsföretaget Novus Group International AB.

NY PARTNER

STRATVISE har förmånen att välkomna en ny partner, Anna Wiklund. Anna har haft en roll som kommunstyrelsens ordförande under de senaste 8 åren och har tidigare erfarenhet från utbildningsområdet. Hon bidrar till oss genom sin stora kompetens om styrning och ledning av kommunal verksamhet. Anna kommer att verka som senior konsult inom ledarskap och verksamhetsutveckling samt Public Affairs.

EN ENGAGERAD 5-ÅRING!

Till sist vill vi passa på att bjuda in till den 18 november, då vi på STRATVISE fyller fem år. Det firar vi med öppet hus där vi bjuder på tårta, diskussioner och kortseminarier, med smakprov på vad vi kan erbjuda.

Notera gärna tillfället, så återkommer vi med mer information inom kort.

LEDARENS DAG

Vi vill även påminna om Den engagerade ledarens dag som vi nästa år firar den 19 maj 2016.

En trevlig helg önskar

Vännerna på STRATVISE

För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies

Read More