Stratvise förstärker styrelsen!

DSC_0693

Gunvor Engström, Kristina Hagström-Illievska och Björn Johansson går in i styrelsen för management-konsulthuset Stratvise.

– Vi är väldigt glada åt att just dessa personer valt att förstärka vår styrelse. Med de nya styrelseledamöterna får vi in ännu mer fokus på vad som krävs när Stratvise tar ett nästa steg, med ännu fler nöjda kunder och fler nya konsulter, säger Olle Klasson, styrelseordförande i Stratvise AB.

Gunvor Engström har en lång ledarerfarenhet från näringsliv och offentlig sektor. Hon har bl a varit departementsråd i regeringskansliet, landshövding, ordförande i Företagarna och entreprenör med egen verksamhet. Gunvor är också ordförande i Styrelseakademien.

Kristina Hagström-Illievska är expert på försäljning och marknadsföring och har utvecklat organisationer med miljardomsättning. Hon driver idag sälj- och marknadsavdelningen i B2B-byrån Next State. Kristina är också grundare av den ideella organisationen From One To Another i Kenya.

Björn Johansson är kundansvarig på EC Software, ett isländskt företag med verksamhet i flera länder. Björn har egen konsulterfarenhet och arbetar i sin nuvarande roll med att möjliggöra och förbättra kunders kommunikationsmöjligheter. Han tillför också en yngre generations perspektiv på digitaliseringens möjligheter.

 

Bildtext:

Stratvise styrelse fr o m den 3 september 2018. Fr v Björn Johansson (nyval), Kristina Hagström-Illievska (nyval), Olle Klasson (ordf), Gunvor Engström (nyval), Jan Petersson, VD Lilian Klasson, Andris Zvejnieks och Josefin Yoshida-Dahlqvist.

 

 

 

För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies

Read More