Engagerade Ledarens Dag nu på torsdag

På torsdag den 21 maj får den engagerade ledaren sin egen dag. Det är hög tid att uppmärksamma alla engagerade ledare, menar Lilian Karlsson, VD för House of Stratvise.

stratvise-team

Engagerade ledare får en egen dag

Kanelbullen har en dag, Matematiken har också en, även Cykeln har sin dag. Det är nu hög tid att uppmärksamma den Engagerade Ledarens Dag. Det menar Lilian Klasson, House of Stratvise.

– Vad vore Sverige utan engagerade ledare? Alla de ledare som visar vägen genom att vara engagerade förebilder borde ju uppmärksammas varje dag. Allra minst borde de ha en egen högtidsdag. Så nu instiftar vi den, säger Lilian Klasson, VD och grundare av House of Stratvise.

Med den Engagerade Ledarens Dag vill konsulthuset skapa intresse för och bidra till ett framgångsrikt ledarskap.

Lilian Klasson pekar på fem saker som gör skillnad.

En engagerad och framgångsrik ledare:

  1. Formar och förverkligar framtiden för sin verksamhet.
  2. Agerar alltid förebild för sin organisations värderingar och etiska regler.
  3. Stärker förbättringskulturen hos sina medarbetare.
  4. Inger förtroende och samverkar med externa intressenter vid alla möjliga tillfällen.
  5. Är dessutom flexibel och kan förutse de, allt snabbare, förändringarna och reagera på dem i tid, för att säkerställa fortsatt framgång för sin organisation.

Definitionen ansluter till de kriterier som The European Foundation for Quality Management, EFQM, identifierat i analysen av framgångsrika organisationer. Se www.efqm.org.

Torsdag den 21 maj firar vi för första gången den Engagerade Ledarens Dag på House of Stratvise, Engelbrektsplan 2, 3 tr i Stockholm, från kl 17.00 – 21:00.

Välkommen! Anmälan till: info@stratvise.com

Lilian Klasson: 070 825 00 12, 08-522 255 65

Inbjudna talare är bl. a Peter Viinapuu, VD i MTR, och Tuula Aula, chef på Condorens förskolor. De har båda belönats med Utmärkelsen Svensk Kvalitet för sitt engagerade och systematiska kvalitetsarbete.

För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies

Read More