Den Engagerade Ledarens Dag – 17 maj

Nytänkande & Mod

Digitaliseringen ger den engagerade ledaren ytterligare möjligheter. Men den ökar också kraven. Hur möter du den nya tiden?

Kom och låt dig inspireras av och inspirera andra ledare!

17 maj 2017, 16:30-21:00 hos oss på House of Stratvise, Engelbrektsplan 2 (mellan Birger Jarlsgatan och Humlegården) 3 tr.

 

Nu bjuder vi på Stratvise in, för tredje året,  till firande av Den Engagerade Ledarens Dag.

Det är med stor glädje vi nu kan presentera Mikael Wallteg, Sally Moradi och Kerstin Brunnberg som medverkande på årets event. Mikael Wallteg har varit drivande i Systembolagets resa från att ha varit en organisation där mutor var vanliga och skandalerna avlöste varandra till att bli en organisation med mycket högt förtroende. Entreprenören Sally Moradi driver ett hotell där hon utnyttjat digitaliseringens möjligheter och sitt engagemang och snabbt skapat lönsamhet och hög kundnöjdhet. Den färgstarka journalisten Kerstin Brunnberg har lång erfarenhet av ledning i både Sveriges Radio och Statens Kulturråd, hon har också vunnit Stora Journalistpriset. Kvällens ledsagare i diskussionerna är Liselott Vahermägi och Andris Zvejnieks. Liselott har lång erfarenhet från ledarskap i kommunpolitik och arbetar idag mycket med lednings- och styrelseutveckling. Andris har under många år arbetat som kommunikationschef och ägnar sig idag bland annat åt att på Berghs School of Communication föreläsa om vad ny hjärnforskning kan innebära för ledarskap och kommunikation.

I korta seminarier varvas inlägg med modererade paneldiskussioner och möjlighet att ta del av och bidra med egna erfarenheter och inspel.

Mellan dessa dukar vi fram en välsmakande vårbuffé från medelhavsområdet med utmärkta tillhörande drycker.

Du knyter helt säkert nya kontakter med andra ledarkollegor. Kanske möter du strategigurun Bengt Karlöf i minglet och passar på att växla några ord med honom om vår tids utvecklingssprång? Bengts purfärska upplaga av boken ”Innovation och Affärsutveckling” får du också med dig hem.

När programmet är klart i detalj, kommer du att hitta det här. Självklart får du som anmäler dig nu ett mail med en personlig inbjudan och en påminnelse per sms.

Hjärtligt välkommen att fira Den Engagerade Ledarens Dag med oss den 17 maj! Kostnad per person är 480 kr exkl. moms för spännande diskussioner, Karlöfs bok och mat och dryck under kvällen.

Följ uppdateringar om dagen på den Engagerade Ledarens egen webbsida ledarensdag.se

Vännerna på Stratvise

PS. Eftersom norrmännen firar sin Syttende Mai denna dag, ger vi särskild vänskapsrabatt till alla engagerade norrmän som vill titta in. DS.

IMG_0916Norge

För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies

Read More