Att leda digitaliseringen – välkommen till spaning hos Stratvise! 

blogg-skissbild

Torsdagen den 16 mars 08:00-09:00 är du välkommen till en ny Torsdagsspaning, som handlar om vad vi ska tänka på när vi tar stegen mot den digitala framtiden. Vi redovisar också svaren på vår färska enkät om digitalt ledarskap.Vad krävs för att vi ska väva in digitaliseringen i våra övergripande strategier? Vad behöver vi som ledare veta om tekniken? Hur tänker du och hur har andra tänkt?

Just nu handlar allt om digitalisering. Regeringen manar myndigheter till att tänka digitalt först, i rapporten om digital förnyelse 2016 – 2018. SKL talar om att vässa hälso- och sjukvård samt skolan. Digitaliseringskommissionen förordar en digitaliseringsmyndighet. På det privata området ligger mediabolagen och många entreprenörer främst. Men samtidigt är Sverige på väg att halka efter, enligt vissa internationella undersökningar. Hur får vi framgång i digitaliseringen och hur vet vi att vi är på rätt väg?

Stratvise stödjer de ledare som är engagerade och vill utvecklas vidare mot elitnivå. För oss är ledaren nyckeln, den främste möjliggöraren, då det gäller att ta verksamheter till nästa etapp. Vi vet att det krävs mod och nytänkande för att få med sig medarbetare över tröskeln till ett nytt utvecklingsläge, för att bli de mest effektiva och konkurrenskraftiga organisationerna.

Varmt välkommen till en dialog om vad vi behöver tänka på och hur resan mot digital framgång kan göras verkningsfull!

Program

07:30 öppnar vi och bjuder på frukost.

08:00 – 09:00 Seminarium

09:00 – 09:30 Fortsatt diskussion eller mer frukost för dig som vill veta mer, har tid och lust.

TidTorsdagen 16 mars kl. 8.00–9.00. Frukost serveras från kl. 7.30.

PlatsHouse of Stratvise, Engelbrektsplan 2, 3 tr. i Stockholm (mellan Birger Jarlsgatan och Kungliga Biblioteket).

Frukostseminariet är kostnadsfritt!

Anmäl dig här!

Anmäl dig inom kort – begränsat antal platser – senast den 14 mars. Anmäl även om du inte kan komma, så kan vi ge platsen till någon annan.

För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies

Read More