ABC för att fira den engagerade ledaren

Ledare

Engagerade ledare är en enorm potential för Sverige.
Men det är kallt på toppen och ledaren får sällan positiv återkoppling.
Det vill vi ändra på.

Stratvise har därför instiftat Den Engagerade Ledarens Dag den 21 maj för att uppmärksamma alla engagerade ledare i Sverige.

Vill du också vara med och fira? Det är hur lätt som helst, här kommer ett ABC:

A   Identifiera en ledare i din närhet, som utmärker sig genom sitt engagemang!

B   Säg ”Grattis, vi firar engagerade ledare och du inspirerar oss med din entusiasm och det du gör!”

C   Dela leenden med varandra och bjud den engagerade ledaren på en riktigt smarrig fika! Vi vill gärna se bilder på engagerade ledare, så ta gärna ett mobilfoto, märk det med #engageradledare och dela det i sociala media! Vi kommer också att lägga upp bilder på Facebook och Instagram.

På Stratvise bjuder vi in kunder och samarbetspartners till firande redan torsdag den 19 maj (eftersom 21 maj i år infaller en lördag). Till ackompanjemang av goda tilltugg och drycker låter vi oss inspireras av tre engagerade ledare i olika branscher; Rustam Nabiev på ideella Shifo, filmentreprenören Christian Bagge och Eva-Karin Dahl, VD i hemserviceföretaget HomeMaid.

För mer information, kontakta Lilian Klasson; lilian.klasson@stratvise.com, +46 708 25 00 12.

På Stratvise stöds engagerade ledare året runt med olika erbjudanden inom verksamhets- affärs-, ledarutveckling och kommunikation. Just nu med fokus på digitaliseringen. Vi arbetar med Affär och Människa. Alltid. För hur bra strategier du än tar fram, tar de dig knappast till målet om inte styrelsen, ledningsgruppen och medarbetare är med på resan.

 

För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies

Read More